PRIŠTINA PLANIRA NOVI UPAD NA SEVER KOSOVA? Vučić ZABRINUT
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Pink TV

vučić upozorio

PRIŠTINA PLANIRA NOVI UPAD NA SEVER KOSOVA? Vučić ZABRINUT

Odgovarajući na pitanje novinara, Vučić je rekao da neki čekaju iz određenog razloga 6. novembar. Dodaje da planiraju da zauzimaju Valaču u narednom periodu, kao i da bi to bile katastrofalne i užasne vesti za celokupan naš narod, ali takođe, dodaje da nije siguran da bi to bile i dobre vesti za njih

Objavljeno: 21:08h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u obraćanju javnosti nakon sastanka sa predsetavinicima SPS, a zamoljen da prokomentariše komentare i pretnje tzv. Prištinskih vlasti i nepoštovanje Briselskog sporazuma rekao je da je zabrinut.

- Veoma sam zabrinut zbog njihovih reči. Za njih ne važi pravni akti - rekao je predsednik.

Odgovarajući na pitanje novinara, Vučić je rekao da neki čekaju iz određenog razloga 6. novembar. Dodaje da planiraju da zauzimaju Valaču u narednom periodu, kao i da bi to bile katastrofalne i užasne vesti za celokupan naš narod, ali takođe, dodaje da nije siguran da bi to bile i dobre vesti za njih.

Neko ko želi takve stvari da čini, mora dobro da razmisli. U svakom slučaju, nisam srećan zbog takve situacije, mi nemamo kud - rekao je Vučić.

Kako kaže, zato je važan Briselski sporazum, i dodaje da, ako misle da njima to odgovara, kaže, plaši se da su se prevarili. Kod nas su dolazili njihovi ministri i nije bio nikakav problem. Da su me pitali rekao bih da ne vidim problem da učestvuju na takmičenju, ne mogu da ulazim u svaki detalj uvek, ali hvala Nemačkom amabasadoru što nas je upozorio, zato ćemo insistirati na inicijativi Otvoreni Balkan - rekao je Vučić.

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.