POČEO RAZGOVOR SNS I SPS: Tiče se saradnje dve stranke na PREDSTOJEĆIM IZBORIMA
SNS, Foto: Kurir

VAŽNO

POČEO RAZGOVOR SNS I SPS: Tiče se saradnje dve stranke na PREDSTOJEĆIM IZBORIMA

Dodao je i da je podrška koju pruža Vučiću u interesu Srbije, te da se zato neće kandidovati za predsednika i dodao da je cilj SPS-a da na izborima pređe 10 odsto

Objavljeno: 17:29h

Delegacija SNS, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem započela je razgovor sa delegacijom SPS, koju predvodi lider socijalista Ivica Dačić, a o saradnji dve stranke na predstojećim izborima.

Sastanak se održava u sedištu naprednjaka na Novom Beogradu, a sastanku, pored lidera SNS i SPS, prisustvuju potpredsednik SNS Miloš Vučević, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić, predsednik GO SPS Aleksandar Antić.Nakon razgovora predviđene su izjave za medije.

Da će naprednjaci i socijalisti razgovarati danas, najavio je i sam Dačić u ponedeljak, koji je najavio da će tema razgovora biti modeli saradnje, koja je, kaže, nesporna. Najavio je i da se radi na pripremi određenog dokumenta koji će biti potvrda saradnje dve stranke.Dačićje istakao da je jedini mogući zajednički kandidat Aleksandar Vučić, a da je na predsedniku odluka da li će se ponovo kandidovati ili ne.

Dodao je i da je podrška koju pruža Vučiću u interesu Srbije, te da se zato neće kandidovati za predsednika i dodao da je cilj SPS-a da na izborima pređe 10 odsto. U poslednjih devet godina koliko ove dve stranke sarađuju, kaže Dačić, nije bilo situacije u kojoj su on i predsednik imali različita mišljenja, jer se politički razumeju.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.