DAČIĆ O DONALDU TRAMPU: Žena mu je odavde, OPČINJEN JE ANOM IVANOVIĆ! (FOTO)
Foto: Fonet

ReAkcije POLITIČARA iz Srbije

DAČIĆ O DONALDU TRAMPU: Žena mu je odavde, OPČINJEN JE ANOM IVANOVIĆ! (FOTO)

"Hilari je uvek je bila korektna, a njene odluke su bile povoljne po Srbiju. STrampom sam se sreo jednom prilikom i uopšte nismo govorili o politici"
Objavljeno: 10:03h

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kazao je da će, povodom predsedničkih izbora u SAD, Srbija "pružiti ruku ko god da pobedi".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Sa Hilari (Klinton) sam imao prilike da sarađujem za vreme dok je bila državni sekretar kod (predsednika SAD Baraka) Obame. Uvek je bila korektna, a njene odluke su bile povoljne po Srbiju. Sa (Donaldom) Trampom sam se sreo jednom prilikom i uopšte nismo govorili o politici", rekao je Dačić.

Čanak paniči, Đuka likuje! TRAMPOVA POBEDA glavna tema srpskih tviteraša i političara!

Kako je dodao, Tramp zna dosta o Srbiji jer mu je žena iz ovog regiona, a opčinjen je lepotom Ane Ivanović za koju tvrdi da je najlepša žena na svetu. Na pitanje na koga bi se kladio kad je reč o predsedničkim kandidatima Dačić je odgovorio da se ne bi kladio uop{te i da }e Srbija pru`iti ruku ko god da pobedi.

"Ne bih se kladio ni na koga, u ovom slu~aju je teško predvideti. Ko god da pobedi pružamo ruku i spremni smo na saradnju sa Amerikom", zaključio je Dačić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.