Marjanović: Samo političke kukavice i besčasni pojedinci napadaju porodice svojih političkih neistomišljenika
Marjanović, Foto: Promo

SAOPŠTENJE

Marjanović: Samo političke kukavice i besčasni pojedinci napadaju porodice svojih političkih neistomišljenika

Saopštenje

Objavljeno:

Saopštenje Radoslava Marjanovića, člana Glavnog odbora SNS:

"Samo političke kukavice i besčasni pojedinci napadaju porodice svojih političkih neistomišljenika. Upravo su kukavičluk i besčašće kulminirali na naslovnoj strani Đilasovog tabloida Danas na kojoj je glavna meta ponovo sin predsednika Srbije Danilo Vučić.

Sramna naslovna strana Đilasovog tabloida najbolje govori o političkom slomi i krahu Đilasove multikom politike, u kojoj nema ni politike ni programa, već samo ogoljene želje za vlašću.

Očigledno je da interesna grupa okupljena oko medijskog tajkuna Dragana Đilasa ne može da zameri Aleksandru Vučiću na izgrađenim auto putevima, bolnicama, otvorenim fabrikama, nabavljenim vakcinama i brojnim projektima koji jačaju i snaže Srbiju pa se odlučila da nastavi da sprovode bestidnu i podmuklu kampanju napadanja članova porodice predsednika Aleksandra Vučića.

Građani Srbije sada mogu jasno da vide razliku između onih koji se poput predsednika Aleksandra Vučića svakodnevno bore za Srbiju i onih koji poput Dragana Đilasa na sve moguće načine pokušavaju da se dočepaju vlasti ne birajući sredstva da tog cilja dođu."

(SNS Gradski odbor Beograd)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media