KRIMINALCI, LOPOVI, LAŽOVI: Žestoke prozivke Radulovića i Martinovića u parlamentu (FOTO)
Foto: Fonet

komedija u skupštini

KRIMINALCI, LOPOVI, LAŽOVI: Žestoke prozivke Radulovića i Martinovića u parlamentu (FOTO)

Skupštinsku sednicu ponovo je obeležila polemika poslanika pokreta Dosta je bilo i poslanika SNS, koji su ponovo lidera DJB Sašu Radulovića nazvali kriminalcem
Objavljeno:

Predsedavajući je više puta odredjivao petominutne pauze, ali pošto se situacija nije smirila odredio je pauzu od sat i po!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Poslanici DJB negodovali što se govori mimo dnevnog reda i što predsedavajući Veroljub Arsić dozvoljava vređanje Radulovića i kažnjava samo opoziciju oduzimanjem reči i opomenama, a ne i vladajuću većinu. Poslanici DJB su izlaganja poslanika SNS u kojima su vređali Radulovića i danas pratili aplauzom, a Radulović je želeći da dođe do reči i iskaže svoj stav nekoliko puta i prošetao kroz salu i prišao predsedavajućem.

Arsić je šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandra Martinovića kaznio oduzimanjem vremena za raspravu u dužini od dva minuta, ali on je ipak u nekoliko navrata uspe da kaže za Radulovića da je "lopov" i "notorni kriminalac koji terioriše skupštinu".

- Budući da ovaj čovek više ne može da krade, da otima od naroda, a da sada više nema mogućnost da krade i manipuliše stečajevima očigledno je dobio napad jakih duševnih bolova i ja za to imam potpuno razumevanje - rekao je Martinović za Radulovića. Na sednici se inače razmatraju amandamani na izmene i dopune Zakona o lukama i plovidbi na unutrašnjim vodama, ali o tome je malo bilo reči. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.