13 GODINA OD OSNIVANJA SRPSKE NAPREDNE STRANKE! Vučić se obratio svim naprednjacima ohrabrujućim rečima
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Instagram/avucic

pažnja

13 GODINA OD OSNIVANJA SRPSKE NAPREDNE STRANKE! Vučić se obratio svim naprednjacima ohrabrujućim rečima

Neka živi Srpska napredna stranka! Za Srbiju - poručio je Vučić i dodao živela Srbija

Objavljeno:

Predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić čestitao je svim naprednjacima 13 godina od osnivanja stranke.

- Danas je 13 godina od kada je osnovana Srpska napredna stranka. Sa ponosom se sećam dana kada je Stranka osnovana, a posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina. Stvorili smo najsnažniju i najbolju političku organizaciju u savremenoj Srbiji, a moraćemo da nastavimo sa unutrašnjim promenama kako bismo tu snagu sačuvali - napisao je Vučić na Instagramu.

- Ta snaga nije proizašla iz naših pobeda, već iz činjenice da smo svaki put posle pada uspeli da ustanemo i nastavili da se borimo još jače. Na poverenje naroda mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese i verujem da će Srpska napredna stranka to u budućnosti nastaviti da čini. Srećan rođendan svim naprednjacima! Moja poruka za sve vas je borba, borba, i opet borba i samo borba! Neka živi Srpska napredna stranka! Za Srbiju - poručio je Vučić i dodao živela Srbija.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.