SEDNICA PARLAMENTA 26. OKTOBRA: Poslanici će razmatrati zakon o ombudsmanu i slobodnom pristupu informacijama
Skupština Srbije, Foto: Zorana Jevtić

zakazano

SEDNICA PARLAMENTA 26. OKTOBRA: Poslanici će razmatrati zakon o ombudsmanu i slobodnom pristupu informacijama

Razgovaraće se i o Odluci u prestanku funkcije i imenovanju u Republičku izbornu komisiju na predlog poslanika Samira Tandira, kao i o izboru članova i zamenika članova odbora Skupštine Srbije, na predlog Socijalističke partije Srbije

Objavljeno:

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić zakazao je za utorak, 26. oktobar, sednicu parlamenta na kojoj će poslanici razmatrati predložene izmene zakona o Zaštitniku građana i o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja.

Kako je danas navedeno u saopštenju, na dnevnom redu biće i izmene Zakona o postupku registracije u Agenciji za privredne registre, Zakona o Centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika i Predlog zakona o potvrdjivanju Ugovora o garanciji izmedju Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj o pametnim brojilima.

Razgovaraće se i o Odluci u prestanku funkcije i imenovanju u Republičku izbornu komisiju na predlog poslanika Samira Tandira, kao i o izboru članova i zamenika članova odbora Skupštine Srbije, na predlog Socijalističke partije Srbije.

Početak sednice zakazan je za 10 časova.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.