DŽONI DEP SUTRA NA VEČERI SA VUČIĆEM: Poznat razlog posete HOLIVUDSKE ZVEZDE
Aleksandar Vučić i Džoni Dep, Foto: Profimedia

ponovo kod nas

DŽONI DEP SUTRA NA VEČERI SA VUČIĆEM: Poznat razlog posete HOLIVUDSKE ZVEZDE

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Jervolino i ledi Monika Bakardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat "Pafini"

Objavljeno:

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep sutra dolazi u Beograd povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).

Superstar će u našoj zemlji provesti samo 24 sata, ali će imati naporan dan. Dep će imati konferenciju za medije, zatim obilazak studija, a uveče će se sastati na večeri s predsednikom Aleksandrom Vučićem. Glumac, što je malo čudno, nije ima rajder listu, što je praksa pred dolazak svetskih zvezda. Trenutno se zna da će biti smešten u predsedničkom apartmanu jednog poznatog hotela, dok će mu na ručku i večeri biti služena nacionalna jela iz Srbije, kao i naša rakija i vino.

- Ćevapčići i kolege iz Srbije su fantastični - izjavio je Dep za RTS prošle godine na Berlinskom festivalu, gde je promovisao film "Minimata".

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Jervolino i ledi Monika Bakardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat "Pafini", realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Dep ima s filmskom i televizijskom produkcijskom kućom "Jervolino & ledi Bakardi entertejnment", kao i matičnom kompanijom "Jervolino studios" iz Srbije. Prva sezona ovog prvog animiranog serijala kreiranog u Srbiji, sastavljena od 54 epizode najkvalitetnijeg sadržaja za decu i sve ljubitelje animacije, biće uskoro dostupna na striming platformama širom sveta. Na kreiranju serijala u prethodnih godinu dana radilo je više od stotinu umetnika i kreativnih stručnjaka iz Beograda i Novog Sada.

- Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno s njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana - rekao je Andrea Jervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija "Jervolino & ledi Bakardi entertejnment" i "Jervolino studios".

Slavni glumac voli našu zemlju. - Obožavam Srbiju i Srbe - izjavio je prošle godine u Monte Karlu Dep. On je prvi put u Srbiji bio 1992. godine, a videli smo da dobro barata našim psovkama kad je na Festu predstavljen dokumentarac "Kreka: Lovac na snove". "Je*i ga! Hajdemo da se napijemo!", "Kako si?" i "Volim te" deo su njegovog vokabulara.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.