ANA GROZDANOVIĆ IZNELA UVERLJIVE POLITIČKE PLANOVE: Ja ću funkciju da koristim za pomoć naroda
Ana Grozdanović, Foto: Instagram, Ana Paunković

ponovo uz svog šefa

ANA GROZDANOVIĆ IZNELA UVERLJIVE POLITIČKE PLANOVE: Ja ću funkciju da koristim za pomoć naroda

Ivica Dačić uživa poverenje jedne od ozbiljnih nada Socijalističke partije Srbije.

Objavljeno:

Poznato je da mlada političarka Ana Grozdanović verno i besprekorno stoji iza lidera svoje stranke Socijalističke partije Srbije i predsednika skupštine Ivicu Dačića, tako da je i ovoga puta iskoristila priliku da ga nagradi raznim komplimentima u znak podrške.

- Srce Srbije je ovaj čovek, jedini naš školovani političar. Čovek je iz naroda. Emotivan (u očima čoveka vidiš sve) One ništa ne mogu sakriti. Ne kažem ovo što sam ja u SPS- u, već kao građanin koji misli dobro. - navela je ona uz fotografiju Ivice Dačića, koji je između ostalog danas gostovao na Kurir televiziji.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

- Bog me je stvorio sposobnu za bilo koji rad, tako da ću se u politici samo boriti za bolje naroda, ali ako je taj narod uz mene, jer ništa ne znači da se ja borim za narod, ako narod podržava drugog. Ja ne mogu sama. Narod zna da je preko potreban socijalizam, ali ne ovih što pobegnu iz socijalističke partije pa ostvaruju svoje. Jedna je socijalistička partija Srbije i samo smo mi partija. - ističe Grozdanovića i naglašava šta je našem narodu neophodno:

- Narodu treba državna firma, siguran posao, a ne ugovori. Ljudima na selu treba sigurna cena. Cene troškova moraju da budu mnogo manji. Država mora da radi za narod, a ne za stranca. Želim Srbiju koja ima svoje državne firme, a ne stranca, i tačka. - izjavila je aktivisktinja Socijalističke partije Srbije.

- Tako da ako vidim dovoljnu želju naroda da se bori za svoj bolji život, ja sam tu. Ako ne, ja da budem političar koji radi protiv Srbije, neću nikada ni da budem političar. - jasno stoji ona iza svog stava.

Ona je za kraj navela da kada bi Socijalisti bili na čelu države, narod bi lakše i lepše živeo.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.