I JA SAM BILA TOG DANA NA PROTESTU ISPRED SKUPŠTINE: Ministarka o 5. oktobru!
5. oktobar, Foto: RINA

obraćanje

I JA SAM BILA TOG DANA NA PROTESTU ISPRED SKUPŠTINE: Ministarka o 5. oktobru!

Peti oktobar nije bio dan kad je Srbija dostigla sve čemu su težili njeni građani, ali jeste dan kad su rekli na šta ne pristaju i u kakvoj zemlji žele da žive", kaže Mihajlovićeva

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS-a, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da je 5. oktobar jedan od najvažnijih datuma u novijoj istoriji Srbije kada su građani odbranili svoju izbornu volju i rekli "ne" politici koja je zemlju vodila u ratove, izolovala je od sveta i ogroman broj građana dovela na ivicu siromaštva.

"I ja sam, kao i stotine hiljada drugih građana, bila tog dana na protestu ispred Skupštine Srbije. Kao i mnogi, svesna sam da je nakon promene vlasti 2000. godine bilo mnogo izneverenih očekivanja, neiskorišćene pozitivne energije građana i volje za promenama. Ali, to ne umanjuje značaj 5. oktobra kao dana kada je u Srbiji pobedila demokratija i volja građana, želja za slobodom i budućnošću koja vodi preko mira, saradnje sa svetom, stabilnosti i ekonomskog razvoja. Peti oktobar nije bio dan kad je Srbija dostigla sve čemu su težili njeni građani, ali jeste dan kad su rekli na šta ne pristaju i u kakvoj zemlji žele da žive", kaže Mihajlovićeva.

(Espreso/Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.