ANA BRNABIĆ DOPUTOVALA U MOSTAR! Večeras će premijerka prisustvovati važnom događaju
Ana Brnabić, Foto: Printscreen/Pink

novo

ANA BRNABIĆ DOPUTOVALA U MOSTAR! Večeras će premijerka prisustvovati važnom događaju

Iz Nevesinja će otići u Prebilovce, gde će posetiti Crkvu Vaskrsenja Hristovog i spomen-kosturnicu, a potom će posetiti manastir Žitomislić

Objavljeno:

Premijerka Srbije Ana Brnabić doputovala je danas u Mostar, gde će večeras otvoriti "Šantićeve večeri poezije".

Brnabićevu su na aerodromu dočekali ambasador Srbije u BiH Aleksandar Djordjević, konzul Srbije u Mostaru Marija Bakoč, predsednik Odbora Skupštine Srbije za dijasporu i Srbe u regionu Milimir Vujadinović i zamenik predsednika Gradskog veća Mostara Velibor Milivojević.

Premijerka Srbije prvo će otputovati u Nevesije, gde će se sastati sa predsednikom opštine Milenkom Avdalovićem, a potom će posetiti Muzičku školu "Sveti Roman Melod" i Narodnu biblioteku, Osnovnu školu "Risto Proroković" i vrtić "Sveta Evgenija Carica Milica".

Iz Nevesinja će otići u Prebilovce, gde će posetiti Crkvu Vaskrsenja Hristovog i spomen-kosturnicu, a potom će posetiti manastir Žitomislić.

Najavljeno je da će se Brnabićeva danas popodne u Mostaru sastati sa gradonačelnikom tog grada Mariom Kordićem, kao i da će posetiti Stari grad i Stari most.

U Mostaru će posetiti i Sabornu crkvu Svete Trojice i "Prosvjetinu" školu, a potom će otvoriti 102. "Šantićeve večeri poezije", koje organizuju Srpsko kulturno-prosvetno društvo "Prosvjeta" i SPKUD "Gusle".

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.