Vučić prihvatio poziv Šeika
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Instagram

saopšteno

Vučić prihvatio poziv Šeika

Vučić je čestitao rukovodstvu i građanima UAE na uspešnoj organizaciji Svetske izložbe EXPO 2020, koja će ove sedmice biti otvorena u Dubaiju

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prihvatio je poziv šeika Mohameda bin Zajeda da prisustvuje otvaranju „Nedelje održivosti 2021“ početkom naredne godine u Abu Dabiju.

Vučić je u razgovoru sa ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata Mubarakom Al Daherijem sa zadovoljstvom prihvatio poziv da učestvuje na toj manifestaciji, posvećenoj razvoju tehnologije i veštačke inteligencije i njihovoj primeni u različitim sektorima privrede i drugim oblastima života, navodi se u saopštenju.

Vučić je čestitao rukovodstvu i građanima UAE na uspešnoj organizaciji Svetske izložbe EXPO 2020, koja će ove sedmice biti otvorena u Dubaiju.

Predsednik Srbije i ambasador UAE su razgovarali o daljem razvoju bilateralnih odnosa i potencijalima za saradnju u različitim oblastima, konstatujući da zajednički projekti dve države značajno doprinose ekonomskom razvoju naše zemlje.

Vučić je rekao i da je ponosan na napredak projekta Beograd na vodi, koji je postao simbol glavnog grada, navodi se u saopštenju.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.