SAOPŠTENJE GRADSKOG ODBORA SNS U NOVOM SADU: BORO, GDE SU DOKAZI?
Saopštenje, Foto: Kurir

SAOPŠTENJE

SAOPŠTENJE GRADSKOG ODBORA SNS U NOVOM SADU: BORO, GDE SU DOKAZI?

Oglasili su se

Objavljeno:

Saopštenje gradskog odbora SNS u Novom Sadu:

"Sadašnji potpredsednik Narodne stranke, a nekada jedan od vođa kriminalne grupe okupljene u Demokratskoj stranci, Borislav Novaković, posle nekoliko dana pauze, opet je aktivan na Tviteru. Verovatno se oglašava zbog toga da građane podseti na svoje postojanje, nervozan zbog predstojećih izbora na kojima ni on, ni njegov nadređeni Vuk Jeremić, nemaju šta da traže. Izbori su na vidiku, a podrške nigde!

Nama u Gradskom odboru Srpske napredne stranke izuzetno je drago što se Bora Solunac opet javio, što znači da je živ i zdrav, što mu mi od srca želimo. Dok je takvih opozicionara, SNS ne mora da brine za svoj rejting. Pogovoto ako svaki put izgovore ogromnu količinu laži, što je jedan od zaštitnih znakova nekada prvog čoveka Novog Sada, a sada sitnog tviter političara.

Bora Solunac i u današnjem tvitu dovodi u vezu gradonačelnika Miloša Vučevića i Slobodana Milutinovića Snajpera. Jedino što svaki put zaboravlja da iznese dokaze. Dakle, Boro, gde su dokazi? Jedva čekamo da ih čujemo i vidimo.

Povodom najave inicijative za smenu gradonačelnika koju spominje u tvitu, Gradski odbor Srpske napredne stranke najdobronamernije mu savetuje da skupi hrabrost i odmeri snage sa nama na prolećnim izborima. Najmerodavniji sud za svačija dela daće narod, pa će mu valjda tada konačno biti jasno šta Novosađani misle o njemu, a šta o Milošu Vučeviću.

Novaković će biti zapamćen po zatvaranju fabrika, glasanju iz Soluna, krađi na svakom projektu, a posebno pri izgradnji Bulevara Evrope, uništavanju starog gradskog jezgra grada. Za razliku od njega, za Miloša Vučevića se, posle tri uzastopna mandata na čelu Srpske Atine, sa sigurnošću može reći da je jedan od najuspešnijih gradonačelnika u istoriji grada, a to će, uvereni smo, potvrditi i Novosađani na narednim izborima. Svakome prema zasluzi."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.