Zukorlić preti: Vučić neće biti meta, već mafija u obrazovanju. Mač ne vraćam dok ovo ne namirim!
Foto: Zorana Jevtić

zbog univerziteta

Zukorlić preti: Vučić neće biti meta, već mafija u obrazovanju. Mač ne vraćam dok ovo ne namirim!

- Nedavni atak na Initernacionalni univerzitet bio "zamka" a pojedinci računali na "tačku kavge između Zukorlića i Vučića" - rekao Zukorlić
Objavljeno: 20:59h

Predsednik Odbora Skupštine Srbije za prosvetu Muamer Zukorlić poručio je danas na tribini u Novom Pazaru da Vlada Srbije i nadležna ministarstva treba da se distanciraju od pokušaja udara na Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Kako mogu tela duplo mlađa od ovog Univerziteta donositi odluku o ovom univerzitetu. I sami priznaju, ne može ga niko zatvoriti, ali hajde da smetamo, rekao je on.

foto: Fonet

Zukorlić je istakao da će i "Vladi i premijeru pomoći ćemo da se obračunaju s oligarhijama". U temelju nastanka ovog Univerziteta je slobodna misao, rekao je Zukorlić ida je nedavni atak na Initernacionalni univerzitet bio "zamka" i da su pojedinci računali na "tačku kavge između Zukorlića i Vučića".

- Preračunali su se. Mač sam izvukao, zadnji ga izvlačim, zadnji vraćam. Premijer Vučić neće biti meta mog mača, već mafijaške strukture u obrazovanju. Mač ne vraćam dok ovo ne namirim - poručio je Zukorlić.

On je najavio da će uskoro doktorat braniti na Internacionalnom univerzitetu.

(Espreso.co.rs / Fonet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.