OGLASIO SE VUČIĆ: Verujem službama, ali teško da ćemo otkriti ko je ostavio oružje!
Foto: Fonet

nije optimista

OGLASIO SE VUČIĆ: Verujem službama, ali teško da ćemo otkriti ko je ostavio oružje!

- Sve je nekako malo čudno, ali ja naravno verujem u naše državne organe i službe i uveren sam da će one taj problem da reše - rekao je Vučić
Objavljeno: 16:26h

Aleksandar Vučić rekao je danas da veruje bezbednosnim službama i Srbiji. Ipak, kako tvrdi, on se plaši da će se teško otkriti ko su osobe koja su donela oružje u šumu u blizini njegove porodične kuće i u koje svrhe je to urađeno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Sve je nekako malo čudno, ali ja naravno verujem u naše državne organe i službe i uveren sam da će one taj problem da reše - rekao je Vučić novinarima u Hamburgu.

On je naveo da više neće da govori o tome jer bi to i njega lično i celu vladu odvelo na stranputicu.

Na arsenalu oružja koje je pronađeno kod Vučićeve kuće tragovi DNK 3 osobe!

- Bavili bismo se sobom umesto našom zemljom i našim građanima i nemam pravo da to sebi dozvolim - rekao je Vučić.

Vučić je, nakon što su otkriveni tragovi tri različita DNK na oružju upitan da li je to bio pokušaj atentata ili je neko slučajno ostavoi oružje, rekao da je po onome što misli i zna najbolje da dalje ne govori, nego da dalje ne govori, nego da prepusti službama i državnim organima da oni to rade.

foto: Reuters

- Kad ste lično upleteni, onda nije fer da se na takav način odnosite prema radu pojedinih državnih organa - rekao je Vučić.

Premijer je naveo da veruje u državu i državne organe, ističući da je to njegov posao i dužnost, te da, kao što veruje lekarima i vojnicima, veruje i u policajce i pripadnike službi bezbednosti.

- Da li će nešto da reše sad ili za pet godina, suviše je komplikovano, tako mi danas izgleda, da bi bilo lako rešeno - rekao je Vučić.

Upitan da li možda sumnja ko stoji iza toga, Vučić je odgovorio da bi sve njegove pretpostavke ulazile u "bezbrojne srpske tragikomične zavereničke teorije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.