MERKELOVU ĆE POD BUDNIM OKOM DRŽATI 3.000 POLICAJACA: Na krovu će se naći SNAJPERISTI, upućen i ZAHTEV građanima
Angela Merkel, Foto: printscren

OTKRIVENO

MERKELOVU ĆE POD BUDNIM OKOM DRŽATI 3.000 POLICAJACA: Na krovu će se naći SNAJPERISTI, upućen i ZAHTEV građanima

Angela Merkel stiže u Beograd sutra u 16 časova, a u protokolu je predviđena svečana večera i razgovor u četiri oka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem

Objavljeno: 20:05h

Angela Merkel sutra stiže u posetu Srbiji, a posebna pažnja prilikom posete odlazeće nemačke kancelarke Beogradu biće posvećena bezbednosti. Nemačku kancelarku, trase kojima će prolaziti, mesta sastanka sa Vučićem i vilu u kojoj će prespavati obezbeđivaće čak 3.000 policajaca.

Biće angažovane i specijalne antiterorističke jedinice, kao i snajperske jedinice koje će s okolnih krovova motriti na situaciju. Od građana će biti traženo da drže zatvorene prozore na ruti prolaska nemačke kancelarke, a šahtovi na trasi su već zavareni.

Očekuje se da liije gradskog prevoza funkcionišu vanrdno u vreme dolaska Merkelove, ali detalji tih promena biće naknadno objavljeni. Mere bezbednosti će biti iste kao kada su Srbiju posećivali predsednik Rusije Vladimir Putin, ili Džozef Bajden, tada sa mesta potpredsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Angela Merkel stiže u Beograd sutra u 16 časova, a u protokolu je predviđena svečana večera i razgovor u četiri oka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Ona će prespavati u Beogradu, a potom odlazi u Tiranu, na sastanak sa predsednicima Vlada zemalja regiona.

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.