Stefanović poručio: Vučić je sklonjen na bezbedno mesto! (FOTO)
Foto: Fonet

ZAŠTIĆEN!

Stefanović poručio: Vučić je sklonjen na bezbedno mesto! (FOTO)

- On uživa fizičku zaštitu ljudi, ali to nije dovoljno - nije dovoljna u ovakvoj situaciji i morate imati obaveštajnu zaštitu - rekao je ministar MUP-a
Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović izjavio je večeras da će od bezbednosnih službi tražiti da izađu sa informacijama povodom pronalaženja oružja nedaleko od porodične kuće premijera, a "ako to ne mogu, nisu kadri da to urade treba svi da se povuku".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Rekao sam premijeru, ja sam spreman da se povučem u svakom trenutku - moje mesto bar nije upitno - mogu sutra ujutru da odem sa funkcije, ali nije to bitno - bitna je suština - rekao je Stefanović za RTS koji je obišao mesto gde je pronađeno oružje nedaleko od porodične kuće premijera u Jajincima.

Pustio balu: Vozač Vlade Srbije kunta li kunta u radno vreme! (VIDEO)

Stefanović je dodao da premijer nikada nije želeo da govori o svojoj bezbednosti, da se bavi ekonomijom, kako da poveća plate i penzije...

foto: milos miskov

- On uživa fizičku zaštitu ljudi, ali to nije dovoljno - nije dovoljna u ovakvoj situaciji i morate imati obaveštajnu zaštitu - rekao je ministar MUP-a.

Kako je rekao večeras će zato da traži informacije..."da nam bezbednosne službe koje su nadležne da nam daju dovoljno informacija, da izađu sa informacijama da vidimo šta je to što se dešava, da vidimo šta je to što znamo".

On je rekao da bez tih informacija, policija radi i radiće sve što je u njenoj moći, da dođe do svih činjenica, ali nije dovoljno ako nemaju dovoljno informacija od bezbednosnih službi "da nam kažu šta se to dešava i na šta možemo da računamo".

- Ako to ne mogu, nisu kadri da to urade treba svi da se povuku - poručio je Stefanović.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.