VUČIĆ U JAGODINI: Sve je ovo narodni novac, a naše je da njime upravljamo domaćinski!
Foto: Fonet

otvaranje fabrike

VUČIĆ U JAGODINI: Sve je ovo narodni novac, a naše je da njime upravljamo domaćinski!

Ugovor su potpisali državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović i vlasnik "Aunde Srb" Enriko Vernjano, a zatim je postavljen i kamen temeljac za novu fabriku, u kojoj će biti zaposleno još 400 radnika
Objavljeno:

Ministarstvo privrede i proizvođač automobilskih komponenti italijanska kompanija "Aunde Srb" potpisali su danas ugovor o izgradnji još jedne fabrike te firme, u prisustvu premijera Srbije Aleksandra Vučića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ugovor su potpisali državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović i vlasnik "Aunde Srb" Enriko Vernjano, a zatim je postavljen i kamen temeljac za novu fabriku, u kojoj će biti zaposleno još 400 radnika.

Vučić je prethodno obišao postojeću fabriku i razgovarao sa radnicima kojima je poželeo srećan rad.

On je potom poručio da želi da narod zna da se fabrike otvaraju narodnim novcem.

- Hoću da vi znate da ne bi bilo ovog posla da nije bila institucija... To je narodni novac, a naše je da njime upravljamo domaćinski - rekao je Vučić.

On je dodao da ljudi najviše prihvataju ono što je lako, a da istina, pogotovo kada je teška, nikome ne odgovara.

- Kada gurate kamen uzbrdo, imaćete protiv sebe i vetar, i kišu, i sneg. Imaćete one koji navijaju i za vetar, i za kišu, i za sneg. Imaćete i one koji vam se smeju. Bez obzira što radite težak i odgovoran posao, osmeh koji se može barem ponekad videti na vašim licima, govori koliko je lepše raditi i videti rezultate svog rada, nego čekati da neko drugi nešto uradi umesto vas. Hvala vam na vašoj energiji i strasti i što ste, i kada je bilo teško, verovali da radimo dobre stvari za nas i našu decu. Nastavićemo sa subvencijama i podrškom radnicima - obećao je premijer.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.