Ministar Stefanović sastao se sa gradonačelnikom Kragujevca Dašićem
Ministar Stefanović na sastanku, Foto: Ministarstvo odbrane

sastanak

Ministar Stefanović sastao se sa gradonačelnikom Kragujevca Dašićem

Ministar Stefanović i gradonačelnik Dašić saglasili su se da se u narednom periodu razmotre sve mogućnosti saradnje

Objavljeno:

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa gradonačelnikom Kragujevca Nikolom Dašićem o mogućnostima unapređenja saradnje Ministarstva odbrane i ove lokalne samouprave, a u cilju poboljšanja uslova rada pripadnika sistema odbrane i daljeg razvoja grada Kragujevca.

Ministar Stefanovic
foto: Ministarstvo odbrane

Ministar Stefanović i gradonačelnik Dašić saglasili su se da se u narednom periodu razmotre sve mogućnosti saradnje u oblasti razmene nepokretnosti radi unapređenja uslova za smeštaj i rada jedinica Vojske Srbije u Garnizonu Kragujevac, kao i stvaranja uslova za dalji razvoj grada.

Ministar Stefanovic
foto: Ministarstvo odbrane

Takođe, ovom prilikom usaglašene su i dalje aktivnosti Ministarstva i Grada Kragujevca radi stvaranja uslova za početak izvođenja radova na izgradnji ulica Daničićeve i Pozorišne sa kružnim tokom sa pratećom infrastrukturom, a koje bi bile proširene na deo površine dva vojna kompleksa „Vojvoda Radomir Putnik“ i „Klub Vojske Srbije“.

Ministar Stefanovic
foto: Ministarstvo odbrane

Sastanku su prisustvovali i državni sekretar Ministarstva odbrane Branko Živanović, načelnik Uprave za infrastrukturu pukovnik Slobodan Starčević, kao i pomoćnik gradonačelnika Kragujevca Aleksandar Milošević i načelnik Gradske uprave Dejan Ružić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.