JEDVA ČEKAM DA MI UKINU TVITER: Vučić komentarisao njihovu odluku da označe medije kao one koji sarađuju sa Vladom
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Pink

osvrnuo se na to

JEDVA ČEKAM DA MI UKINU TVITER: Vučić komentarisao njihovu odluku da označe medije kao one koji sarađuju sa Vladom

Vučić je posle posete kompaniji Rolomatik u Bajinoj Bašti ocenio da je najnormalnije da sarađuju sa Vladom, i dodao da ih pri tome "mi i ne plaćamo kao država"

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je povodom odluke Tvitera da neke medije u Srbiji označi kao one koji sarađuju sa Vladom, rekao da je tako u stvari rečeno sve najlepše o tim medijima i zapitao da neće sarađivati sa tajkunima, lopovima i kriminalcima.

Vučić je posle posete kompaniji Rolomatik u Bajinoj Bašti ocenio da je najnormalnije da sarađuju sa Vladom, i dodao da ih pri tome "mi i ne plaćamo kao država".

"Oni plaćaju Glas Amerike i BBC, ali nisu stavili da su to vladini mediji, pa šta je loše u tome što sarađuju sa Vladom", rekao je Vučić.

"Šta treba da napišu - sarađujete sa lopovima i onima koji su opljačkali Srbiju", ocenio je Vučić i dodao da to dovodi do pitanja ko je u stvari cenzor.

"I sada vidite da su oni pravi cenzori, tako da jedva čekam da mi isključe (Tviter) nalog, da budem još jedan Tramp u svetu, da se pokaže da je dobro da talibanski portparoli imaju slobodan pristup toj slobodarskoj mreži, neki bi rekli poslušničkoj mreži", rekao je Vučić i dodao da on neće da bude poslušnik.

"Čestitam svim medijima koji se suprotstavljaju poslušničkoj mreži i koji šire slobodarske težnje i slobodarske ideje i želim im mnogo uspeha", zaključio je Vučić.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.