Vučić otkriva: Svetske službe koje rade protiv naše zemlje svuda su po Srbiji
Foto: AP / Darko Vojinović

nova saznanja

Vučić otkriva: Svetske službe koje rade protiv naše zemlje svuda su po Srbiji

On govorio i o tome da su zabeležene značajne aktivnosti stranih obaveštajnih službi, kao i da dokumenti sa obradama Uprave kriminalističke policije završavaju u stranim rukama
Objavljeno: 21:16h

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić završio je sednicu Biroa za kordinaciju službi bezbednosti, a zatim se obratio novinarima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na sednici je bilo reči o mogućoj umešanosti državljana Srbije u nedavna dešavanja u Crnoj Gori, zatim o delovanju stranih obaveštajnih službi na teritoriji Srbije i zaštiti nacionalnog suvereniteta, kao i o borbi protiv korupcije i kriminala.

Danas hitna sednica Biroa za bezbednost zbog dešavanja u CG, Srbija nije slala teroriste na Mila!

- Srbija neće da učestvuje ni u kakvom zločinu - rekao je Vučić i dodao. Biće 5.000 afera o meni i Vladi Srbije i sve zbog toga što pokušavam da zaštitim državu.

foto: Marina Lopičić

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su i u Beogradu uhapšena "neka lica" povezana sa događajima u Crnoj Gori i da su zaplenjeni novac i uniforme.

Podela imovine: Srbiji Titov automobil i vila na Bledu, Sloveniji umetnine!

On govorio i o tome da su zabeležene značajne aktivnosti stranih obaveštajnih službi, kao i da dokumenti sa obradama Uprave kriminalističke policije završavaju u stranim rukama. - Što se tiče Vlade Srbije, dok sam ja premijer Vlada će voditi politiku nezavisne Srbije. Ovo je zemlja građana Srbije, Srba i pripadnika svih drugih nacija. Tako ćemo svoju zemlju i da čuvamo - rekao je Vučić.

foto: Fonet

Kako je rekao, nadležni organi ustanovili su u Srbiji pojačano dejstvo sa većim brojem pripadnika različitih obaveštajnih agencija i sa istoka i sa zapada. - Naši nadležni organi u skladu sa zakonom uspešno su evidentirali niz aktivnosti protiv interesa Srbije, kao i prekršioce tih dela. Uspeli smo da neka od tih lica našom aktivnošću neutrališemo i taj posao više neće moći da obavljaju na taj način - naveo je Vučić.

Njegovo pobraćanje možete pratiti na linku uživo:

Na pitanje novinara da prokomentariše posetu kosovskog premijera Ise Mustafe "Trepči", premijer je uzvratio pitanjem:

"A koji je to rudnik posetio?", a potom nastavio:

"Posetio je južni deo "Trepče", koji je pod kontrolom Prištine od 1999. godine. Kada će u severni? Ne zna ni on... Vole da tresnu nešto svakoga dana i on i Edita Tahiri..."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.