PREMIJERKA NASTAVLJA POSETE, DANAS JE U LESKOVCU: Srbiju možemo sačuvati radom i ulaganjem!
Ana Brnabić, Foto: Profimedia

JABLANIČKI OKRUG

PREMIJERKA NASTAVLJA POSETE, DANAS JE U LESKOVCU: Srbiju možemo sačuvati radom i ulaganjem!

Anu Brnabić je dočekao član Predsedništva i predsednik Gradskog odbora Leskovac Goran Cvetanović i mnoštvo okupljenih članova i simpatizera SNS u Leskovcu

Objavljeno:

Premijerka Srbije Ana Brnabić je dvodnevnoj poseti Jablaničkom okrugu, a danas će boraviti u Leskovcu, Vlasotincu i Crnoj Travi.

Nakon što je u svojstvu predsednice Vlade u ponedeljak posetila Sijarinsku banju, Lebane i Bojnik, dolazak u Leskovac juče posle podne iskoristila je da kao članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) poseti Gradski odbor SNS u Leskovcu.

Anu Brnabić je dočekao član Predsedništva i predsednik Gradskog odbora Leskovac Goran Cvetanović i mnoštvo okupljenih članova i simpatizera SNS u Leskovcu.

Ana Brnabić je sa članovima razgovarala o aktuelnoj situaciji u zemlji, problemima sa kojima se građani Leskovca i čitavog Jablaničkog okruga suočavaju, ali i o napretku koji je, kako je navela, lokalna samouprava definitivno ostvarila, navodi se na sajtu leskovačkog SNS.

- Samo napornim radom i beskompromisnim zalaganjem možemo sačuvati Srbiju na putu napretka i preporoda, na kome se nalazi od 2014. godine kada je predsednik Vlade postao Aleksandar Vučić - poručila je Ana Brnabić u stranačkim prostorijama.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.