VUČEVIĆ PODNEO KRIVIČNE PROTIV VUČIĆA I VULINA: Dokazi koje smo priložili su jasni, verujem u pravosudni sistem!
Miloš Vučević, Foto: Instagram

REAKCIJA

VUČEVIĆ PODNEO KRIVIČNE PROTIV VUČIĆA I VULINA: Dokazi koje smo priložili su jasni, verujem u pravosudni sistem!

Vučević je rekao i kako je njegovo pravo da navede dokaze na osnovu kojih je sastavio krivičnu prijavu, a osim protiv Aleksandra Vučića, Vučević je privičnu prijavu podneo i protiv Aleksandra Vulina

Objavljeno:

Potpredsednik Srpske narodne stranke (SNS) Miloš Vučević podneo je krivičnu prijavu protiv lidera te partije i predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom optužbi kriminalnog klana Veljka Belivuka i njegovih saradnika i laži njima bliskih tajkunskih političara i njihovih medija

- Dokazi koje smo priložili su vrlo jasni. Naveli smo sve medije koji su protkelih dana pisali. Ja verujem u pravosudni sistem naše države. Neka se utvde sve činjenice. Neka tužilaštvo utvrdi ko je šta uradio - rekao je Vučević i naveo da će na ovaj način biti otkriveno sve o klanu Belivuk-Miljković.

Vučević je rekao i kako je njegovo pravo da navede dokaze na osnovu kojih je sastavio krivičnu prijavu, a osim protiv Aleksandra Vučića, Vučević je privičnu prijavu podneo i protiv Aleksandra Vulina.

- Moje pravo je da navedem dokaze na osnovu kojih sam na koncipirao krivični prijavu koju sam podneo. Tužilaštvo je jedino koje ima pravo da podnese tu kvalifikaciju. Ja sam podneo krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina. Koncipiramo kriviču prijavu kao inicijalni akt da se otkrije ima li veze najvišeg državnog vrha sa klanom Belivuka - kaže Vučević.

Vučević je, dodaje, krivičnu prijavu koncipirao na osvnu informacija koje je čuo u medijima, među kojima je naveo Novu S, N1, Krik, BIRN, kao i jedan portal iz Hrvatske.

- O tome se mora raspravljati pred državnim sudskim organima. Mi smo naveli dokaze iz kojih smo definisali krivičnu prijavu, a to na koji će način ona biti definisana je na Tužilaštvu. Naveli smo Krik, BIRN, Novu S, N1, jedan hrvatski portal i konferenciju Dragana Đilasa i sve ono što su oni pričali - rekao je Vučević i dodao da je optužnica koncipirana na osnovu onoga što su pojednini mediji navodili.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.