Vučić: Vest da je u Kniću dupliran broj beba je najlepša i mnogo sam srećan zbog toga
Aleksandar Vučić, Foto: TANJUG PRINTSCREEN

dobre vesti

Vučić: Vest da je u Kniću dupliran broj beba je najlepša i mnogo sam srećan zbog toga

Vučić je tokom obilaska škole rekao da su predstavnici lokalne vlasti u Kniću tražili sredstva za projekte, vodovod, puteve i druge, od čak 30 miliona evra

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Knić i obišao rekonstruisanu Osnovnu školu "Vuk Karadžić" koja je osnovana 1842. godine.

Predsednika su u dvorištu škole dočekali brojni građani Knića, deca u narodnoj nošnji i sa zastavicima Srbije, kao i sa transparentima zahvalnosti za sve što je učinjeno za ovu opštinu u prethodnom periodu.

Vučić je tokom obilaska škole rekao da su predstavnici lokalne vlasti u Kniću tražili sredstva za projekte, vodovod, puteve i druge, od čak 30 miliona evra.

Tom prilikom je saznao da je u Kniću dupliran broj novorođene dece, pošto je 2016. njihov broj bio 62, a sada 120 beba.

"Rešićemo vam i te projekte. Ovo je najlepša vest i mnogo sam srećan zbog toga", rekao je Vučić.

Sskola je pre tri godine sredstvima iz republičkog budžeta kompletno renovirana i energetski adaptirana.

Potpunu rekonstrukciju glavne i pomoće zgrade OŠ "Vuk Karadžić" u Kniću Ministarstvo prosvete i Vlada Srbije preko Kancelarije za javna ulaganja u prethodne tri godine uložili su oko 41 milion dinara.

Rekonstrukcija je uključila i zamenu stolarije, opremanje laboratorije za odvijanje stručne nastave određenih predmeta i potpuno podizanje energetske efikasnosti čitave zgrade.

Na kraju posete centru Šumadije, Vučić će obići i destileriju "Aleksić Prvi" u selu Guberevac koja proizvodi voćne rakije.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.