VUK JEREMIĆ: NS na izborima samo ako se steknu minimalni uslovi
Foto: Beta/Milan Obradović

oglasio se

VUK JEREMIĆ: NS na izborima samo ako se steknu minimalni uslovi

"Obećali smo narodu da nećemo biti bilo čije sluge i ikebana, i održali smo reč. Čuvamo obraz, držimo reč i to je ključ sadašnjosti i budućnosti Narodne stranke"

Objavljeno:

Predsednik Narodne stranka Vuk Jeremić izjavio je da će ta strana učestvovati na izborima samo ako se budu stekli minimalni uslovi za fer i poštene izbore.

Jeremić je kazao da će "vlast ipak morati da pruži neke ustupke", a da će Narodna stranka odlučiti da li će učestvovati na izborima kada bude poznato "šta će režim dati".

"Obećali smo narodu da nećemo biti bilo čije sluge i ikebana, i održali smo reč. Čuvamo obraz, držimo reč i to je ključ sadašnjosti i budućnosti Narodne stranke", rekao je Jeremić, saopštila je NS.

On je ocenio da ne slede samo izbori za predsednika Srbije i za Skupštinu Beograda, nego da će "vrlo verovatno biti održani i parlamentarni izbori, a možda i lokalni izbori u celoj Srbiji".

Jeremić je naveo da će na prvim izborima na kojima će učestvovati Narodna stranka, kako tvrdi, "režimu biti nanet udarac od kojeg neće moći da se oporavi".

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.