Vučić: Jovičić je u pritvoru nije u zatvoru
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug printscreen

odgovorio na pitanje

Vučić: Jovičić je u pritvoru nije u zatvoru

"Za mene je važno da nadležni organi rade svoj posao i drago mi je što smo pokazali da zaštićenih nema", rekao je Vučić

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predsendik opštine Palilula iz redova SNS u pritvoru, a ne u zatvoru, da će tokom suđenja imati pravo da iznese svoju odbranu i da zato o tom slučaju neće govoriti do okončanja postupka.

To ne bi bilo fer ni prema njemu ni prema njegovoj porodici, rekao je Vučić u Borči odgovarajući na pitanje novinara Njuzmaks adrija medija, da li on danas, ovde u Borči, radi posao predsednika opštine koji je u zatvoru.

Vučić je skrenuo pažznu tom mediju da na to obrate više pažnje budući da, kako je rekao, oni veoma vode računa o vladavini prava.

"Za mene je važno da nadležni organi rade svoj posao i drago mi je što smo pokazali da zaštićenih nema", rekao je Vučić.

Primetio je, međutim, da je istovremeno vrlo čudno da ovaj medij ne pominje onog koji je predsednik opština Palilula bio mnogo duže, pripadao je bivšem režimu i bio optužen za mnogo teža krivična dela, koja je priznao.

"Njega niste pomenuli, a on je osuđen, ali se nagodio i danas je na slobodi", rekao je Vučić.

Istakao je da je njegova želja bila da danas dođe u Borču na otvaranje Doma zdravlja.

"Želeo sam da dođe da videm kako su srpske kompanije izvele radove, koje je platila država i da pokažemo da brinemo o ljudima u Borči".

Vučić je najavio i da sutra ide u Niš, prekostra u Novi Sad, a potom u Brisel.

"I kada se vratim iz Brisela eto mene opet da vas sekiram, da ponovo trčim i radim za narod Srbije i Srbiju", rekao je Vučić.

Na pitanje Njuz adria medija šta je sa obećanjem o izgradnji kanalizacije, Vučić je ironično zahvalio što ga je, kako je rekao, pažljivo slušaju jer je već govorio o tome.

Ponovio je da je uveren da će radovi na izgradnji kanalizacije na levoj obali Dunava krenuti u decembru ove godine, najkasnije u januaru naredne.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.