Vučić: Sumnjam u optužžbe za terorizam protiv Dikića!
Foto: AP / Darko Vojinović

sumnja u optužbe

Vučić: Sumnjam u optužžbe za terorizam protiv Dikića!

Premijer Aleksandar Vučić je rekao da lično u to ne veruje, imajući u vidu druge obaveštajne podatke do kojih su došle srpske službe i kojima raspolaže
Objavljeno:

Premijer Aleksandar Vučić izrazio je danas sumnju u osnovanost optužbi za terorizam protiv Bratislava Dikića i ostalih uhapšenih u Crnoj Gori.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Gospodin Dikić svakog dana iznosi stavove protiv Vlade Srbije, ali voleo bih da vidim i da čujem stvarne i ozbiljne podatke o tome da je planirao neki teroristički akt - rekao je Vučić novinarima.

UHAPŠEN DIKIĆ i još 15 članova paravojne grupe! Spremali DIVERZIJE U CRNOJ GORI?

Premijer je rekao da lično u to ne veruje, imajući u vidu druge obaveštajne podatke do kojih su došle srpske službe i kojima raspolaže.

Komandant Žandarmerije planirao državni udar? Bata Dikić hteo da hapsi Mila posle izbora?! (FOTO)

foto: Dado Đilas

- Voleo bih da hapšenje nekoliko ljudi iz Zubinog Potoka nije zasnovano na iskazima albanskog komandira policije Seljimaja, a plašim se da imamo dokaze da jeste, onda ne mislim da je to bio ozbiljan razlog - rekao je Vučić.

Dodao je da ni društvo u kojem je bio Dikić ne ukazuje na terorističke aktivnosti.

Prema njegovim rečima, mnogi od onih koji su uhapšeni preko advokata su tražili intervenciju države Srbije, ambasade Srbije u Crnoj Gori i ambasada Srbije je poslala svoje službenike da ih obiđe u pritvorskim jedinicama.

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.