Vuk Jeremić je baba-gatara! Vučić OPLEO po njemu zbog LOŠEG komentara!
Foto: Fonet

Malo Pasulj, malo karte

Vuk Jeremić je baba-gatara! Vučić OPLEO po njemu zbog LOŠEG komentara!

Predsedniku Vlade se nije dopala rečenica o predsedničkim izborima
Objavljeno: 14:16h

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je drago da je bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić "postao još jedna baba-gatara u Srbiji", dok će on, kao premijer, nastojati da građani žive bolje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Jeremić je u intervju za današnje izdanje lista "Blic" izjavio je da je "besmislica da će on biti kandidat Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima" iduće godine u Srbiji. - Besmislica je da ću biti Vučićev kandidat na predsedničkim izborima. Ma šta ko o tome trenutno mislio i govorio, Vučićev kandidat će biti Aleksandar Vučić, rekao je Jeremić.

foto: Fonet

Vučić je novinarima u Vranjskoj Banji kazao da nije pročitao Jeremićev intervju, da oni koji nemaju pametnija posla ,"malo nek' bace pasulj, malo karte", a da Srbija "baba-gatara ima dovoljno". - Nisam to čitao. Samo su mi pokazali naslov, ali mi je drago da je postao još jedna baba-gatara u Srbiji. Imamo ih već mnogo, dobro je da smo dobili još jednog, nek' nastavi time da se bavi. Ja ću da se bavim razvojem Srbije, fabrikama u Srbiji, banjama u Srbiji i time kako će narod da živi bolje, kazao je Vučić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.