Vučić o ubistvu Saleta Mutavog: Istrebićemo mafijašku bandu, ma koliko to rizično bilo!
Foto: AP / Darko Vojinović

reagovanje na UBISTVo SALETA MUTAVOG

Vučić o ubistvu Saleta Mutavog: Istrebićemo mafijašku bandu, ma koliko to rizično bilo!

Država će mafiju potući svuda, rekao je premijer, i dodao da posle toga želi da vidi "ko će od policajaca i specijalaca sediti po njihovim jahtama i vilama i praviti biznis"
Objavljeno:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući ubistvo Aleksandra Stankovića u centru Beogradu, da će svi koji misle da ubijaju po Srbiji osetiti žestoku pesnicu države.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- To što se sinoć desilo u centru Beograda najozbiljnija je stvar po načinu na koje je ubistvo izvršeno - ocenio je Vučić za TV Prva tokom boravka u Nišu povodom ubistva Aleksandra Stankovića, za koga se smatra da je bio vodja jedne grupe navijača fudbalskog kluba Partizan.

Upitan da li kriminalci imaju "saradnike u državnom aparatu" premijer je rekao da imaju i najavio da će tome država stati na put.

foto: Fonet / AP

- Da li imaju, imaju, za ovaj slučaj ne mogu da govorim i tu bandu mafijašku počistićemo ma koliko teško i rizično bilo - rekao je Vučić i dodao da ima i onih kriminalaca koji su povezani sa stranim obaveštajnim služba.

- Biće - ili mi ili oni, ali ja vam kažem da će država da pobedi i neka dobro razmisle šta im je činiti - rekao je Vučić. Prema njegovim rečima, ubistvo Aleksandra Stankovića, poznatog kao Sale Mutavi, "uvozno je ubistvo" - "dovedene su osobe sa strane da haraju Beogradom"."

- Dve osobe su uhapšene u vezi s tim ubistvom, to su osobe dovedene sa strane... iz bivših jugoslovenskih republika, i naravno da ništa neće reći jer misle da imaju alibi. A to je svima jasno. Međutim, moram reći da će svi koji misle da gaze po Srbiji osetiti žestoku pesnicu države i da će monstrumi koji su ubijali po našoj zemlji to dobro zapamtiti - rekao je Vučić.

Premijer je dodao da će država mafiju potući svuda i da posle toga želi da vidi "ko će od policajaca i specijalaca sediti po njihovim jahtama i vilama i praviti biznis".

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.