Vučićev dan u Nišu: Od fabrike ruleta do poklanjanja autobusa!
Foto: Fonet

vlada u gostima

Vučićev dan u Nišu: Od fabrike ruleta do poklanjanja autobusa!

U prisustvu predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića i premijera Albanije Edija Rame danas je u Nišu potpisan i Memorandum o osnivanju srpsko-albanske trgovinske komore
Objavljeno: 16:56h

Vlada Srbije danas je u Nišu, a premijer Aleksandar Vučić obilazi danas grad, fabrike i firme u ovom gradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Grad Beograd ustupio je Gradu Nišu na korišćenje jedan Ikarbusov autobus, a primopredaji ispred Gradske kuće danas je prisustvovao premijer Aleksandar Vučić.

foto: Fonet

Obišao je i fabriku Fazi u Nišu. On je prilikom obilaska preduzeća "Fazi", koje se bavi proizvodnjom elektronskih ruleta, slot-aparata, kao i svetlosne i saobraćajne signalizacije, rekao da su dva mlada čoveka koja su ponovo pokrenula to preduzeće pravi primer onoga što je potrebno Srbiji.

VUČIĆ U NIŠU: Rama i ja imamo istu šeficu!

foto: Fonet

On je posetio i pripadnike 63. Padobranskog bataljona, i tom prilikom najavio da će taj bataljon dobiti 50 novih padobrana i drugu opremu, kao i da će država u narednom periodu pojačavati specijalne snage.

foto: Vlada Srbije

Premijeri Srbije i Albanije Aleksandar Vučić i Edi Rama sastali su se danas u Nišu sa predstavnicima Albanaca sa juga Srbije, ali su i prisustvovali Biznis forumu Albanija - Srbija koji je danas otvoren u Nišu.

U prisustvu predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića i premijera Albanije Edija Rame danas je u Nišu potpisan i Memorandum o osnivanju srpsko-albanske trgovinske komore, koja će pružati logističku podršku privrednicima dveju zemalja koji žele da sarađuju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.