VUK JEREMIĆ SA PRATNJOM DOŠAO ISPRED PREDSEDNIŠTVA SRBIJE: Ušli su, i unutra se desio susret sa Vučićem
Vuk Jeremić, Foto: Facebook/printscreen

neverovatno

VUK JEREMIĆ SA PRATNJOM DOŠAO ISPRED PREDSEDNIŠTVA SRBIJE: Ušli su, i unutra se desio susret sa Vučićem

Ovo je snimljeno ispred Predsedništva

Objavljeno: 14:37h

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić došao je danas u pratnji Vladimira Gajića, Bore Novakovića i Miroslava Aleksića do Predsedništva na Andrićevom vencu s pretnjom da će linčovati predsednika države Aleksandra Vučića, i unutra se desio susret sa Aleksandrom Vučićem.

Naime, kako piše Kurir, rukovodstvo Narodne stranke predvođeno Vukom Jeremićem pojavilo se danas u Predsedništvu Srbije na Andrićevom vencu. U Predsedništvo su, sa Jeremićem, došli i Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić, nakon što ih je, kako tvrde, predsednik Aleksandar Vučić juče "javno pozvao na tuču".

U saopštenju, Jeremić dalje tvrdi da je Vučić sišao na prijavnicu zgrade, u navodno rastrojenom stanju, okružen brojnim obezbeđenjem, da mu "uneo u lice" i počeo da ga vređa. Kako kaže, posle nekoliko minuta Vučić se okrenuo i otišao.

Jeremić dodaje da Vučić nije očekivao da bi neko mogao da se usudi da mu zakuca na vrata, te dovodi u pitanje Vučićevu sposobnost da obavlja funkciju predsednika.

Inače, Vučić je juče odgovarajući na pitanja novinara, u vezi sa najavama Jeremića o političkom revanšizmu, rekao da kompletno rukovodstvo Narodne stranke, može da proba da linčuje njega jednog, ali ne i da diraju obične, nedužne ljude.

Međutim, kako prenose beogradski mediji Jeremić je potom plašljivim glasom novinarima ispred Predsedništva kasnije rekao da nije očekivao da će se predsednik zaista pojaviti pred njima. Mediji javljaju i da je Vučić sišao pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju, da ga linčuju.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.