ALEKSANDAR VULIN SE SASTAO SA GRČKIM AMBASADOROM! Sporazum o zajedničkoj saradnji će unaprediti očuvanje reda!
Aleksandar Vulin, Foto: MUP Srbije

sastanak

ALEKSANDAR VULIN SE SASTAO SA GRČKIM AMBASADOROM! Sporazum o zajedničkoj saradnji će unaprediti očuvanje reda!

Ministar Vulin izrazio je nadu da će se uskoro održati zajednička vežba pripadnika srpskih, grčkih i kiparskih specijalnih jedinica

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se sa grčkim ambasadorom

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas sa grčkim ambasadorom Jorgosom Djakofotakisom. Tom prilikom, Vulin je istakao da je naša zemlja veoma zahvalna Grčkoj na principijelnoj podršci teritorijalnom integritetu Srbije i nepriznavanju lažne države Kosovo.

1 / 3 Foto: MUP Srbije

Ministar Aleksandar Vulin ocenio je da je saradnja policija Srbije i Grčke odlična i podsetio da je, na nedavno održanom trilateralnom sastanku ministara unutrašnjih poslova Srbije, Grčke i Kipra dogovoreno unapređenje saradnje putem stalnog održavanja ovakvih sastanaka, kao i konstantne razmene iskustava i zajedničke policijske obuke, posebno u oblasti borbe protiv organizovanog i visokotehnološkog kriminala, kao i ilegalnih migracija.

Na današnjem sastanku, ministar Aleksandar Vulin i ambasador Jorgos Djakofotakis izrazili su uverenje da će potpisivanje sporazuma o zajedničkim policijskim patrolama dve zemlje omogućiti još efikasniju saradnju u oblasti reagovanja u vanrednim situacijama, kao i očuvanju javnog reda i mira.

Ministar Vulin izrazio je nadu da će se uskoro održati zajednička vežba pripadnika srpskih, grčkih i kiparskih specijalnih jedinica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.