PITANJE JE KO ŽELI, ILI NE DA DECU VRAĆA U MRTVAČKIM SANDUCIMA? Vučić naglašava da je KOSOVO sve slabije!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Tanjug

obraćanje predsrednika

PITANJE JE KO ŽELI, ILI NE DA DECU VRAĆA U MRTVAČKIM SANDUCIMA? Vučić naglašava da je KOSOVO sve slabije!

Vučić dodaje da može, takođe, u Beogradu da čuje kako je bitno samo da što više prolazi vreme po pitanju KiM pošto ćemo mi biti sve jači Kosovo sve slabije

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Skupštini Srbije da nama nije potreban zamrznuti konflikt na KiM , jer ako ne dođe do kompromisnog rešenja možemo da dođemo u sitauciju da neko odmrzne taj konflikt.

Vučić je predstavljajući poslanicima u parlamentu izveštaj o toku pregovora sa Prištinom i o stanju na KiM rekao da je da ljudi u Beogradu koji sede po kafićima lako pričaju o tome kako nam je potreban zamrznuti konflit, ali da tako ne misli naš narod koji živi u teškim uslovima na KiM i pogotovo u srpskim enklavama.

"Oni ne žive na način kao mi ovde, već mnogo teže i zato žele da pregovori postoje da bismo mogli bilo kada u bućnosti da dođemo do nekog kompromisnog rešenja. Ako ne, onda ćemo doći u sitauciju da neko odmrzne taj konflikt", naveo je Vučić.

Predsednk ističe da to nije samo pitanje ko ima više oružja i ko je snažniji već da je pitanje ko ima pravo i ko želi ili ne želi da nečiju decu vraća u mrtvačkim sanducima ili da učini sve što je moguće da takvu situaciju izbegne.

Vučić dodaje da može, takođe, u Beogradu da čuje kako je bitno samo da što više prolazi vreme po pitanju KiM pošto ćemo mi biti sve jači Kosovo sve slabije.

Kako kaže, ekonomski je to tačno, a pitanje da li je tačno i politički.

Vučić napominje da zapadne sile svoj sud neće promeniti šta god da se desi i da će se i dalje zalagati za nezavisno Kosovo ili otcepljenje Kosova od Srbije po svaku cenu.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.