ŠEŠELJ REAGOVAO NA ODLUKU JOKIĆA DA NE IGRA ZA REPREZENTACIJU! Izjasnio se o celoj situaciji
Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

šok

ŠEŠELJ REAGOVAO NA ODLUKU JOKIĆA DA NE IGRA ZA REPREZENTACIJU! Izjasnio se o celoj situaciji

Voditeljka Verica Bradić prvo je pitala lidera radikala kako komentariše to što je Nikola Jokić odbio da igra za Srbiju na Olimpijskim igrama

Objavljeno:

Predsednik SRS Vojislav Šešelj gost je večerašnje emisije "Hit tvit" na TV Pink

U studiju sa Šešeljem su i Dragoslav Bokan i jedan od lidera DF Milan Knežević.

Voditeljka Verica Bradić prvo je pitala lidera radikala kako komentariše to što je Nikola Jokić odbio da igra za Srbiju na Olimpijskim igrama.

- Ja baš nisam stručan i kompetentan za te sportske stvari. Mene ne pogađa što jeNikola Jokić odbio da igra za reprezentaciju. Ja se ne mešam u sportska zbivanja. Ne pripadam delu javnosti koja na to reaguje - rekao je Vojislav Šešelj.

- Ja razumem žal onih koji navijaju za našu reprezentaciju što neće moći da ga vide i što će to otežati naš put ka zlatu. S druge strane, moramo da se setimo da smo ga imali već kao predstavnika naše zemlje. On je bio reprezentacija u vidu čoveka koji je uradio mnogo. Svi su spominjali Srbiju tada - priča Bokan.

Nije fer, nije fer prema njemu. Ako je umoran, umoran je. Bolje da se odmori, ako je umoran. Svi znamo da je odigrao napornu sezonu i postao najbolji košarkaš najbolje lige - govori Ostojić.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.