VUČIĆ: Nisam predsednik svih Srba, već Srbije
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

boriće se za srpski narod

VUČIĆ: Nisam predsednik svih Srba, već Srbije

Poručio je da će se uvek boriti da pomogne srpskom narodu ne dirajući u prava svih drugih i ne ugrožavajući nikoga

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić danas je na početku svog obraćanja na svečanosti povodom Dana policije i MUP-a, ispravio ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina koji ga je nazvao "predsednikom svih Srba".

"Nisam predsednik svih Srba, već predsednik Srbije i svih njenih građana, Srba, Bošnjaka, Mađara, Albanaca, Rumuna Slovaka, Bugara, Roma i svih drugih koji u Srbiji žive. Ali, isto tako nikada neću dozvoliti da se odreknemo srpskog naroda samo zato što pripadamo istom rodu", rekao je Vučić.

Poručio je da će se uvek boriti da pomogne srpskom narodu ne dirajući u prava svih drugih i ne ugrožavajući nikoga.

"I u tome jeste jedna od razlika koju smo danas napravili u odnosu na pređašnje vreme. Srbija mora da brine o svom rodu i nema ništa prirodnije, kao što volite svoju decu, porodicu, ništa nije normalnije nego da volite svoj narod i da ga podržavate, ne čineći loše drugome", rekao je Vučić.

Vulin je u svom obraćanju pred pripadnicima MUP-a, rekao Vučiću: "Kada u teškim vremenima na teškim mestima budete branili istinu o našem narodu, kada budete govorili u ime svih Srba, kao predsednik svih Srba, da se setite ovog stroja i da znate kakva sila stoji iza vas i našeg naroda".

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.