Veliko interesovanje građana: Vlada Srbije od sutra u Nišu!
Foto: Beta

Vučić i ministri na jugu Srbije

Veliko interesovanje građana: Vlada Srbije od sutra u Nišu!

Vlada je saopštila da će se njeni članovi najpre sastati s čelnicima Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga, a na tom sastanku će biti i gradonačelnici i predsednici svih opština s tog područja
Objavljeno:

Članovi Vlade Srbije i premijer Aleksandar Vučić sutra počinju višednevni boravak u Nišu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ranije je najavljeno da će Vlada Srbije boraviti u Nišu do 19. oktobra, a njeno privremeno sedište biće obnovljeni Oficirski dom.

Vlada je saopštila da će se njeni članovi najpre sastati s čelnicima Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga, a na tom sastanku će biti i gradonačelnici i predsednici svih opština s tog područja. Sastanak će, kako je najavljeno, početi u 17 časova u Oficirskom domu. Za petak, 14. oktobar, u Nišu je zakazan Biznis forum 200 firmi iz Srbije i 100 iz Albanije, na kojem će, pored članova Vlade Srbije, niti i premijer Albanije Edi Rama. Taj skup u Oficirskom domu počeće u 10 časova. Ministri i premijer Vučić posetiće u Nišu kasarnu "Aerodrom" i Klinički centar, okolne opštine, naučne i druge usanove. Za 16. oktobar predviđena je poseta Grdelici, Vranju, Vladičinom Hanu i Surdulici.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.