Vučević: Gospođa Nataša Kandić je svojim brojnim dosadašnjim izjavama i incidentima jasno pokazala ko je i šta je
Miloš Vučević, Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

obratio se vučević

Vučević: Gospođa Nataša Kandić je svojim brojnim dosadašnjim izjavama i incidentima jasno pokazala ko je i šta je

Uveravam gospođu Kandić i sve koje dele njene skandalozne stavove da predsednik Vučić nije jedini koji pamti nevine žrtve našeg naroda

Objavljeno:

"Kada vidim od koga dolaze napadi na predsednika Vučića i njegov rad na negovanju kulture sećanja na srpske žrtve, jasno mi je da je veoma uspešan u tome", naveo je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

-Gospođa Nataša Kandić je svojim brojnim dosadašnjim izjavama i incidentima, među kojima posebno pamtim šamaranje prognanika sa KiM, jasno pokazala ko je i šta je, ali meni, kao gradonačelniku Novog Sada i običnom građaninu, izuzetno je drago što u našoj slobodnoj Srbiji svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje, bez obzira koliko ono pogrešno bilo.

Uveravam gospođu Kandić i sve koje dele njene skandalozne stavove da predsednik Vučić nije jedini koji pamti nevine žrtve našeg naroda.

Ima nas još mnogo koji, kao i on, opraštamo, ali ne zaboravljamo. Mržnje nema u našim srcima, već u njima prebiva nada da će krv mučenika biti zalog preporoda, baš kako nas naša sveta pravoslavna crkva uči - istakao je on.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media