Prešle sa samofinansiranja na budžet! Šešelj isprozivao Tominu ženu, Jorgovanku i Zoranu! (FOTO)
Foto: Fonet, Zorana Jevtić

before & After

Prešle sa samofinansiranja na budžet! Šešelj isprozivao Tominu ženu, Jorgovanku i Zoranu! (FOTO)

Na Fejsbuk profilu lidera radikala pojavila se fotografija dama iz Srbije koje su trenutno na visokim funkcijama
Objavljeno: 14:50h

Izgled srpskih političarki drastično se promenio proteklih godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!.

Naime, iako danas većina pleni izgledom (za šta je veoma zaslužna i garderoba, na koju srpske političarke troše pozamašne sume novca), nekada su izgledale potpuno drugačije.

Najseksi srpske političarke: Vode državu, a plene kao na modnim pistama (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija dama iz Srbije koje su trenutno na visokim funkcijama. Mlade, i sa manjkom stila i skupe garderobe.

Kako je ovu fotografiju "pre i posle" izbacio na svoj Fejsbuk profil i lider radikala Vojislav Šešelj sa zanimljivim komentarom: "Prelazak sa samofinansiranja na budžet", pitali smo ga da nam prokomentariše zašto mu je ova fotografija zapala za oko.

- Itekakva promena. Nekada su bile skromne žene, a sad su karakondžule. Ne zna se koja se više promenila. I to ne samo fizički, već i intelektualno - kazao je Šešelj za naš portal.

Iskoristili smo priliku da od prvog čoveka radikala saznamo i da li po njemu postoje šanse da ga Zorana Mihajlović pobedi u trci za predsedničko mesto, s obzirom da je ranije izjavljivala da su Šešelj i drugi kandidati "neozbiljni", kao i da li ima nešto da joj poruči.

Kao iz topa dobili smo glasno: NE!

- Nema nikakve šanse, to se podrazumeva. A poručio bih joj da bi za početak bilo najbolje da se istušira i skine onu šminku. Ima istu šminku na licu dve godine. Prvo da poradi na tome - rekao je Šešelj.

A na fotografiji - zaista ogromna razlika.

Dragica Nikolić, prva dama Srbije doživela je drastičnu promenu stajlinga. Ipak je Tomina pozicija povoljno uticala i na nju.

Zorana Mihajlović je bukvalno druga žena! Trasnformisala se za 180 stepeni. Ma čak je i držanje drugačije.

Jorgovanka Tabaković, guvernerka narodne banke, ostala je verna plavoj kosi, ali su se stilovi friza menjali. Možda je ona "najvernija" prethodnom, "samofinansirajućem" fazonu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.