DAČIĆ ISPRAĆEN APLAUZOM NAKON OBRAĆANJA DRŽAVNOJ DUMI: Tim povodom oglasila se i Ana Grozdanović! (VIDEO)
Foto: Instagram, Ana Paunković

završeno obraćanje

DAČIĆ ISPRAĆEN APLAUZOM NAKON OBRAĆANJA DRŽAVNOJ DUMI: Tim povodom oglasila se i Ana Grozdanović! (VIDEO)

Današnje obraćanje Državnoj dumi Ruske Federacije doživljavam kao jednu od najvećih počasti u mojoj dosadašnjoj karijeri. - istakao je na početku izlaganja Ivica.

Objavljeno:

Zapažano je obraćanje predsednika Narodne skupštine, Ivice Dačića, poslanicima Državne Dume Federalne skupštine Ruske Federacije.

Poštovani gospodine Predsedniče Državne dume, gospodine Volodin, Poštovani deputati Državne dume, Dragi prijatelji, Izuzetno sam počastvovan vašim pozivom i prilikom koju ste mi pružili da vam se danas obratim, a ujedno i svim građanima Rusije čiji ste predstavnici u ovom visokom Domu. Želim da vam na samom početku prenesem najsrdačnije pozdrave građana Srbije, Narodne skupštine i predsednika Aleksandra Vučića i da vam u ime svih njih poželim prosperitet Ruske Federacije i svih njenih građana, a u isto vreme i našu jaku spremnost da nastavimo naše istorijsko prijateljstvo i bratstvo na koje treba da budemo ponosni. - rekao je Dačić.

Tim povodom, javno se oglasila i mlada političarka i aktivisktinja Socijaliste partije Srbije, Ana Grozdanović, koja nije krila oduševljenje i ponos povodom današnjeg dijaloga, a na Instagramu je poslala kratku i jasnu poruku.

- Bravo, šefe! - naglasila je zadovoljno Grozdanović, a redovno ističe da joj je upravo politički uzor Ivica Dačić.

- Ja samo želim da pratim korake Ivice Dačića, kakvi god bili. On je za mene najpametniji političar u Srbiji. Pored takvog uzora se ne može izgubiti kompas. Želim da postignem kvaliteta koje on poseduje. Sa ponosom stojim ispred SPS-a. - istakla je Grozdanovićeva jednom prilikom.

Podsetimo se, Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić je juče u Moskvi rekao da Srbija nikada neće podržati sankcije protiv Rusije.

„Želeo bih još jednom da kažem da Srbija nikada neće podržati sankcije protiv Ruske Federacije, koje su uvele medjunarodne organizacije ili odredjene države“, rekao je Dačić tokom posete Rusiji na poziv predsednika Državne dume Vjačeslava Volodina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.