ZAHTEV DA SE SKINE OZNAKA TAJNOSTI SA DOKUMENATA O STRELJANJU DRAŽE: Saopštio ga je njegov UNUK
Srbija, Foto: Printscreen / Youtube

ISTINA JE TU

ZAHTEV DA SE SKINE OZNAKA TAJNOSTI SA DOKUMENATA O STRELJANJU DRAŽE: Saopštio ga je njegov UNUK

Najnovije detaljno svedočenje vozača tužioca Miloša Minića o tome kako je i gde ubijen Dragoljub Mihailović izaziva uznemirenje javnosti i zahteva zvaničnu proveru, izjavio je potpredsednik POKS, Vojislav Mihailović

Objavljeno:

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) zatražio je danas da se sa svih dosijea o likvidaciji generala Dragoljuba Mihailovića skine oznaka tajnosti.

"Iako je Draža Mihailović rehabilitovan pre šest godina, iako postoji zakon Srbije koji njegovu vojsku svrstava u antifašističku i izjednačava u pravima sa partizanima, i dalje se od javnosti krije kako je i gde ubijen, niti se zna gde je grobno mesto. Zahtevamo da se skine oznaka tajnosti sa dokumenata koji svedoče o tome i da se utvrdi istina koja ne zanima samo porodicu Mihailović, nego čitavu Srbiju", piše u sasopštenju.

Najnovije detaljno svedočenje vozača tužioca Miloša Minića o tome kako je i gde ubijen Dragoljub Mihailović izaziva uznemirenje javnosti i zahteva zvaničnu proveru, izjavio je potpredsednik POKS, Vojislav Mihailović, unuk Draže Mihailovića.

Bonus video:

00:55

ESPRESO ANKETA: Da li često posećujete muzeje?

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.