Ovako je otišao Sloba: Njegove poslednje reči Jugoslaviji koje su neke usrećile, a neke rasplakale! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Labudova pesma

Ovako je otišao Sloba: Njegove poslednje reči Jugoslaviji koje su neke usrećile, a neke rasplakale! (VIDEO)

Kako se dan posle preuzimanja nacionalne televizije i paljenja tadašnje Savezne Skupštine oprostio od građana dotadašnji predsednik i lider SPS
Objavljeno: 10:45h

Bivši predsednik Savezne Republike Srbije Slobodan Milošević, na današnji dan, 6. oktobra, obratio se građanima pre 16. godina, priznavši izborni poraz.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Evo kako se dan posle preuzimanja nacionalne televizije i paljenja tadašnje Savezne Skupštine oprostio od građana:

Srbija na Tviteru tuguje za 5. oktobrom: Šesti nismo dočekali, ostalo samo razočarenje (FOTO)

- Hvala onima koji su mi ukazali poverenje i glasali za mene, ali da se zahvalim i svima koji za mene nisu glasali jer su mi sa duše skinuli jedan veliki teret odgovornosti koji nosim već punih deset godina - rekao je tada on.

- Imam nameru da se malo odmorim, da provedem više vremena sa svojom porodicom, posebno sa svojim unukom Markom, a onda posle toga da nastavim da pre svega jačam svoju partiju - izjavio je tada Milošević.

Marko Janković o 5. oktobru: Sve je bilo glupo i programirano, posle Slobe došli su gori (VIDEO)

Međutim, nije stigao da uživa u penzionerskim danima i igranju sa unukom. Ubrzo je uhapšen i prebačen u zatvor Haškog tribunala. Milošević je preminuo 11. marta 2006. godine u Sheveningenu, od srčanog udara.

Samo četiri dana pre toga, dao je čuveni intervju u kom je dao svoju viziju naše zemlje ukoliko bi pobedili tadašnji njegovi suparnici.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.