SRPSKI KOMUNISTI SE ZAHVALILI KINI: Postavili BILBORDE sa likom SI ĐIPINGA i imaju JAKU PORUKU! (FOTO)
Kinezi su bili najbrojniji inostrani gosti u Srbiji pre epidemije, a bista će samo proširiti interesovanje građana ove prijateljske zemlje za posetu Srbiji, Foto: Promo

zanimljivo

SRPSKI KOMUNISTI SE ZAHVALILI KINI: Postavili BILBORDE sa likom SI ĐIPINGA i imaju JAKU PORUKU! (FOTO)

Bista predsedniku NR Kine bi najbolje da bude postavljena u Parku prijateljstva na Novom Beogradu

Objavljeno:

NKPJ i SKOJ su postavili bilborde sa likom Si Đinpinga u sklopu inicijative da u Beogradu bude postavljena njegova bista zbog doprinosa NR Kine u borbi Srbije proitiv korona virusa. NKPJ i SKOJ i na ovakav simboličan način nastavljaju svoj zahtev da predsednik NR Kine i Generalni sekretar Komunističke partije Kine, drug Si Đinping dobije bistu u Beogradu. Time bi se naš narod simbolično, ali dostojno odužio pomoći koja je u borbi sa virusom korona stigla iz NR Kine.

Podsećanja radi, Nova komunistička partija Jugoslavije (NKPJ) i Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) predali su zvanični zahtev predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću da Beograd dobije bistu predsednika NR Kine Si Đinpinga.

Bilbord Kina
foto: Promo

Bista predsedniku NR Kine bi najbolje da bude postavljena u Parku prijateljstva na Novom Beogradu, nedaleko od ambasade Kine koja je bombardovana 1999. godine.

Razlog naše inicijative za podizanja biste predsedniku Kine je taj što je ova prijateljske zemlja od početka epidemije bila uz Srbiju. NR Kina je poslala delegaciju lekara na samom početku epidemije u Srbiju, a iz socijalističke Kine nabavljene su dve trećine vakcina protiv korona virusa kojima su vakcinisani naši građani.

Na taj način, narod Srbije trebalo bi da se zahvali narodu Kine i drugu Si Đinpingu. Velika većina naroda u Srbiji u Si Đinpingu i Komunističkoj partiji Kine, koja ove godine obeležava veliki jubilej, 100 godina od osnivanja, vidi kao svoje iskrene prijatelje.

Bilbord Kina
foto: Promo

Podsećamo da je Kina stavila veto u Savetu bezbednosti Ujedinih nacija kada je NATO otpočeo zločinačku agresiju na našu zemlje, a takođe socijalistička Kina ne priznaje lažnu državu Kosovo. Dok su nas drugi gađali osiromašenim uranijumom, i danas posle 22 godine i dalje smatraju to opravdanim, Kina nam je uvek samo pomagala i branila naše interese.

Kinezi su bili najbrojniji inostrani gosti u Srbiji pre epidemije, a bista će samo proširiti interesovanje građana ove prijateljske zemlje za posetu Srbiji.

NKPJ i SKOJ su predali pismo i Vladi Republike Srbije i gradonačelniku Beograda sa istim zahtevom.

NKPJ i SKOJ smtraju da na ovaj način, naša zemlja će se odužiti dostojanstveno i simbolično činom zahvalnosti, kako se nikada ne bi zaboravili pravi prijatelj, tvrde iz NKPJ i SKOJ.

Bonus video:

00:17

JEZIV ZLOČIN KOD BUVLJAKA U PANČEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.