I OPŠTINSKI ODBOR SNS PALILULA TRAŽI SMENU NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Na čelu tog odbora nalazi se svima poznata OSOBA!
Nebojša Stefanović, Foto: mod.gov.rs

još jedan u nizu...

I OPŠTINSKI ODBOR SNS PALILULA TRAŽI SMENU NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Na čelu tog odbora nalazi se svima poznata OSOBA!

Ovo je samo još jedno u nizu saopštenja opštinskih odbora ovog tipa, kojim se izglasava nepoverenje ministru Nebojši Stefanoviću

Objavljeno:

Opštinski odbor Srpske napredne stranke opštine Palilula doneo je jednoglasnu odluku da zatraži smenu ministra i predsednika gradskog odbora ove stranke Nebojše Stefanovića.

Izglasavanje nepoverenja ministru odbrane po opštinskim odborima u Srbiji nastavilo se i u opštini Palilula, na čijem se čelu nalazi Aleksandar Jovičić.

Aleksandar Jovičić
foto: Stefan Kojić

„Opštinski odbor SNS Palilula doneo je jednoglasnu odluku da zatraži smenu Nebojše Stefanovića, predsednika Gradskog odbora, kao i smenu rukovodstva Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Beogradu“, piše u njihovom saopštenju, a zatim se dodaje:

„Poslednjih dana organizovani su sastanci sa članovima 32 mesna odbora na kojima se analizirao rad funkcionera na republičkom, gradskom i opštinskom nivou. Opštinski odbor Srpske napredne stranke Palilula pruža bezrezervnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i politici koju on vodi“, zaključuje se u saopštenju.

Ovo je samo još jedno u nizu saopštenja opštinskih odbora ovog tipa, kojim se izglasava nepoverenje ministru Nebojši Stefanoviću.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.