KANDIDOVAĆEMO VULINA ZA PREDSEDNIKA SRBIJE AKO SE VUČIĆ NE KANDIDUJE: Saopštenje iz Pokreta Socijalista
Aleksandar Vulin, Foto: TANJUG / RADE PRELIC

SAOPŠTILI

KANDIDOVAĆEMO VULINA ZA PREDSEDNIKA SRBIJE AKO SE VUČIĆ NE KANDIDUJE: Saopštenje iz Pokreta Socijalista

Pokret socijalista dodao je da će Vulin biti kandidat te stranke za predsednika Srbije ako njihovo članstvo usvoji predlog predsedništva stranke...

Objavljeno:

Pokret socijalista saopštio je danas da će kandidovati lidera te stranke Aleksandra Vulina za predsednika Srbije, ako se predsednik Srpske napredne stranke i aktuelni šef države Aleksandar Vučić ne bude ponovo kandidovao na tu funkciju.

"Politika predsednika Vučića mora imati nastavljača, a ko je iskreniji u sprovođenju politike ujedinjenja Srba, vojne neutralnosti i socijalne pravde od našeg predsednika Aleksandra Vulina, odlučeno je na sednici Predsedništva Pokreta socijalista", a saopštila je ta stranka.

Kako se u saopštenju dodaje, Vučić je "bolji od svih koje Srbija može da bira, ali ako njegova partija misli da ima boljeg, onda Pokret socijalista ima još boljeg - Aleksandra Vulina".

Pokret socijalista dodao je da će Vulin biti kandidat te stranke za predsednika Srbije ako njihovo članstvo usvoji predlog predsedništva stranke, i ako se Vučić ne kandiduje "bilo zato što on sam to neće, bilo zato što njegova partija nema hrabrosti da se suprotstavi tajkunskim medijima i velikim silama".

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.