VUČIĆ O DIJANI HRKALOVIĆ: Ništa dobro o njoj ne mislim
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Prva tv

pošteđenih nema

VUČIĆ O DIJANI HRKALOVIĆ: Ništa dobro o njoj ne mislim

Kazao je da nema informacije o umešanosti Stefanovića u kriminalne radnje, i da je posao nadležnih organa da se time bave

Objavljeno:

Svako u zemlji ko je umešan u kriminalne radnje biće uhapšen, o Dijani Hrkalović ne mislim ništa dobro, o Nebojši Stefanovcih imam bolje mišljenje, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

To je odgovorio, za TV Prva, upitan za veze kriminala i politike, uz pominjanje Stefanovića i Hrkalović, kao i da li će ministar odbrane ako je umešan u kriminalne radnje biti uhapšen.

Kazao je da nema informacije o umešanosti Stefanovića u kriminalne radnje, i da je posao nadležnih organa da se time bave.

Na pitanje o sudbini Stefanovića u stranci i da li će ostati šef beogradskog odbora SNS, Vučić je kazao da to zavisi od Stefanovića, ali i najavio da će narednih dana, posebno kada se bude vratio sa predstojećeg puta, biti razgovarano o tome.

- Da vodim hajku i harangu protiv nekog iz stranke ne pada mi napamet. Ne želim da radim ono što je meni rađeno. Zaključak je da će zakon važiti jednako za sve, kazao je on.

Rekao je da Stefanović ima svoje mišljenje i da je spreman da razgovara sa njim "jer je uradio i dobre stvari".

Bonus video:

04:05

Aleksandar Vučić u Ritopeku

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.