NAKON ŠTO JE DALA IZJAVU U TUŽILAŠTVU U KRALJEVU: Oglasila se Marinika Tepić!
Marinika Tepić, Foto: Ana Paunković

postupak je u toku

NAKON ŠTO JE DALA IZJAVU U TUŽILAŠTVU U KRALJEVU: Oglasila se Marinika Tepić!

Kako je navela posle tropičasovnog će učiniti sve da predmet koji se nalazi u predistražnom postupku preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu

Objavljeno: 15:33h

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić dala je izjavu u kraljevačkom tužilaštvu povodom svojih tvrdnji da je predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma podovodio maloletnice.

Kako je navela posle tropičasovnog će učiniti sve da predmet koji se nalazi u predistražnom postupku preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu.

Tepić je novinarima po izlasku iz Tužilaštva gde se zadržala duže od tri sata rekla da je zaintresovanost tužiteljke o navodima koje je iznela bila na maksimalnom nivou i da ima njeno obećanje da će učiniti sve da predmet koji se nalazi u predistražnom postupku preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu.

Tepić je navela da bi se uključivanjem Tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu dale garancije i očevicima i žrtava, jer Tužilastvo na specifičan način tretiraave koji su bili uključeni u taj slučaj, ali i ulivaju poverenje žrtvama da iznesu svoja iskustva.

Mariniku Tepić je danas ispred zgrade Višeg tužilaštva u Kraljevu sačekalo dvadesetak simpatizera.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.