Mihajlovićeva: Mnoge šanse su propuštene od 5. oktobra!
Foto: Fonet

mINISTARKA OCENILA

Mihajlovićeva: Mnoge šanse su propuštene od 5. oktobra!

"Žao mi je što su mnoge šanse propuštene od 5. oktobra 2000. godine do 2012-2013. godine, pa danas radimo ono što neko nije uradio tokom prethodnih godina", rekla je Mihajlovićeva
Objavljeno: 11:45h

Mnoge su šanse propuštene u Srbiji od oktobra 2000. godine kada je srušen režim Slobodana Miloševića, navodi ministarka Zorana Mihajlović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Obraćajući se novinarima u Vladi Srbije, ministarka je ocenila da je od tog datuma, mnogo više stvari moglo biti urađeno u Srbiji.

"Žao mi je što su mnoge šanse propuštene od 5. oktobra 2000. godine do 2012-2013. godine, pa danas radimo ono što neko nije uradio tokom prethodnih godina", rekla je Mihajlovićeva nakon prijema učenika koji su predstavljali Srbiju na međunarodnom takmičenju "Šta znaš o saobraćaju" u Češkoj. Ministarka je rekla da je za nju 5. oktobar "dan kao i svaki drugi" ali je i dodala da "svi znaju" da je 5. oktobra 2000. godine bila na protestima ispred Savezne skupštine protiv tadašnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića. Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da ta stranka još nije imenovala kandidata za predsednika Srbije i da su neosnovane priče da se ona pominje kao budući kandidat. "Nije bilo nikakvih razgovora. Mi kao stranka pričamo o tome naredne godine. Mene su nekako mediji kandidovali", rekla je Mihajlović novinarima u Beogradu. Upitana da li je Srbija spremna za ženu predsednika ona je rekla da u Srbiji žene zauzimaju važne pozicije. "Žena je predsednica skupštine, žena je guvernerka, potpredsednica vlade, žene su ministarke, tužioci, te ne vidi nikakav problem da žene budu i na svim ostalim funkcijama”, ističe ministarka.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.