ZORANA MIHAJLOVIĆ UŠLA U FAJT SA PAJTIĆEM: Odbrusila mu ŽESTOKO, teško da će joj ovo PREĆUTATI!
Zorana Mihajlović, Bojan Pajtić, Foto: Kurir Tv, Stefan Jokić

sukob

ZORANA MIHAJLOVIĆ UŠLA U FAJT SA PAJTIĆEM: Odbrusila mu ŽESTOKO, teško da će joj ovo PREĆUTATI!

Kako je u saopštenju navela Mihajlovićeva, ta podrška je rezultat svega što je urađeno da Srbija bude bolja i drugačija zemlja od one u vreme bivše vlasti, čiji je Pajtić bio deo

Objavljeno: 14:49h

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović, rekla je danas da bivšem predsedniku Demokratske stranke Bojanu Pajtiću očigledno smeta što SNS i njen predsednik Alekandar Vučić imaju najveću podršku građana.

Kako je u saopštenju navela Mihajlovićeva, ta podrška je rezultat svega što je urađeno da Srbija bude bolja i drugačija zemlja od one u vreme bivše vlasti, čiji je Pajtić bio deo.

"SNS je, na čelu s Aleksandrom Vučićem, stranka sa najvećim poverenjem građana Srbije i najveća stranka na Balkanu. Samo nemojte vi da se bavite ni SNS-om ni našim predsednikom, nego gledajte gde je danas stranka koju ste nekad vodili, kaže Mihajlovićeva.

Dodaje da svi oni koji su u SNS-u imaju mnogo razloga da budu ponosni na sve što su uradili da Srbija danas bude zemlja sa stabilnim javnim finansijama, ekonomijom koja napreduje, koja završava auto-puteve na koje se čekalo decenijama i koja ima mnogo veći ugled u svetu.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.