ZNAM ŠTA SRBE NAJVIŠE LJUTI, ALI ŽAO MI JE: Godfri imao zanimljivu izjavu o TESLI, ali i o SRPSKIM KOŠARKAŠIMA
Entoni Godfri, Foto: Printskrin

našalio se

ZNAM ŠTA SRBE NAJVIŠE LJUTI, ALI ŽAO MI JE: Godfri imao zanimljivu izjavu o TESLI, ali i o SRPSKIM KOŠARKAŠIMA

Nikola Tesla je poštovao američko državljanstvo ali nikada nije negirao da je u srcu Srbin - zaključio je američki ambasador...

Objavljeno:

- Znam da je Srbe najlakše naljutiti ako drugi kažu da je Nikola Tesla njihov po rođenju! Žao mi je, on je Amerikanac! Ne po rođenju nego po svom izboru, rekao je jutros na beogradskom aerodromu Nikola Tesla Entoni Godfri, američki ambasador, koji je novom avionu u floti Er Srbije poželeo srećan put i miran let.

Premijerka Ana Brnabić koja danas na aerodromu svečano ispraća novi avion srpske flote na let za Njujork nasmešila se očima u trenutku kada je ambasador Godfri govorio o Tesli.

- Posebna je čast kada pogledam rep ovog aviona... Lepo ga je ispratiti u moj rodni grad Njujork... Njime su se prošlog proleća i Amerikanci odavde vratili kući u vreme početka pandemije... Er Srbija nam je u proteklih godinu dana bila od životne važnosti - dodao je Godfri podsetivši da su se mnogi Er Srbijom vratili svojim kućama kada na početku pandemije nije letelo ništa.

Ana Brnabić
foto: Printskrin

- Nikola Tesla je poštovao američko državljanstvo ali nikada nije negirao da je u srcu Srbin - zaključio je Godfri dodavši da on lično ima niz imena i predloga ko bi sve mogao da se nađe na repu nekog od aviona flote Er Srbije - Pupin, Čarls Simić, Marina Abramovič, a o košarkašima iz Srbije, rekao je, da i ne govori.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.