MIĆA JOVANOVIĆ O PALMI: Nije bilo žurki, javljam se da mu budem svedok
Foto: Printscreen/TVPink

suočavanje

MIĆA JOVANOVIĆ O PALMI: Nije bilo žurki, javljam se da mu budem svedok

Gosti emisije su lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, Mića Jovanović, vlasnik Megatrend univerziteta i Goran Petronijević, advokat

Objavljeno: 22:36h

U emisiji Hit tvit došlo je do suočavanja Miće Jovanovića i Dragana Markovića Palme.

Tom prilikom Jovanović je dao svoje viđenje slučaja "bunga-bunga žurke".

- Moram još nešto da kažem. Nije bilo žurki. Bile su te devojke i službenice, ali ničeg lascivnog nije bilo. To što su naveli, bilo je isprovocirano. Bio sam ljut, setio se tih stvari... To je bilo ponižavajuće. Ja se javljam da budem svedok gospodinu Palmi - rekao je Jovanović.

Marinika Tepić iznela je žestoke optužbe na račun Dragana Markovića Palme, a gostujući u emisiji "Hit Tvit" Palma je rekao kako ne može da bude veseo, s obzirom na to da ga svakodnevno napadaju za nešto, kako tvrdi, što nije uradio. Objasnio je i kako su krenule optužbe za "bunga-bunga" žurke.

Palma je tokom gostovanja pokazao službenu belešku iz 2014. godine, a zatim ispričao kako je Dragan Đilas tukao suprugu Ivu i to pred decom.

Ne mogu da budem veseo kada vas svaki dan neko napada. Marinika nije tužilac, nisam osuđen! Vidite, nije lako da vas optuži radnica, a ne političarka, Dragana Đilasa, koja ima veoma visoku platu. Sve su slagali. Kako je to počelo? Ja sam rekao: "Gospodine Đilas, recite da li imate pare ili ne, zašto ste prebacili pare u neke druge države i da li ste platili porez?". To je bilo moje pitanje. Sutradan u Jagodinu su došle dve dane koje su rekle da je sve tajno u Jagodini, kako ja odlučujem gde će pare da se troše... Problem je što je Dragan Đilas pre 20 dana saznao da sam ja došao do dukumenta u kom se on optužuje da je tukao svoju suprugu. I da ću ja to da koristim u parlametnu i da iznosim šta je on radio. Međutim, to mene nije interesovalo - rekao je Palma.

Dragan Marković Palma
foto: Printscreen

Ovo je prijava koju je njegova supruga Iva podnela protiv svog bivšeg supruga. Ovo je bilo 2014. godine, policija nije postupila po tvoj prijavi. Zbog toga me napada. Samo ću da kažem: "Kako se čula galama, moj otac je sišao sa sprata", da ne čitam... Dalje kaže da ga je Dragan Đilas oborio i otvorenom šakom udario u glavu ispred dece i rekao je da će joj odrubiti glavu. To je Dragan Đilas rekao svojoj supruzi Ivi Đilas. To je jedan od razloga - dodao je Palma.

Ili ja da imde u zatvor ili Marinika Tepić. Ja od ovoga nikada neću da odustanem. Ja imam tri unuke, da je to neko uradio mojim unukama, ja bih mu oko upucao - istakao je Palma.

Svi su bili. Ne postoji političar koji nije dolazio. Žele publicitet i da lažu, kao što su sve lagali. Marinika Tepić hoće preko ovakvih lažnih napada da dobije publicitet. Ja sam sada dobio najveću podršku. Više sam imao poruka nego kada sam postao gradonačelnik - govori Palma.

Mića Jovanović, vlasnik Megatrend univerziteta rekao je u nastavku "Hit Tvita" kako je sa Palmom imao sukobe, ali da ga i dalje smatra svojim prijateljem. Ipak, to se Palmi nije svidelo, zbog čega se umešao u ovu raspravu.

Moram da kažem, Dragan Đilas nije moj prijatelj. On je najveći neprijatelj Miće Jovanovića i Megatrenda. 2014. godine je krenula najgora kampanja. Ispljuvao je i mene i Megatrend. Mariniku Tepić ne znam, tako da se odmah ograđujem. Gospodin Palma, ovde prisutan, mi smo imali sukob, ali ja ga smatram i dalje prijateljem - rekao je Jovanović.

Niste Vi moj prijatelj kad ste mogli da kažete to što ste rekli, gospodine Jovanoviću. Vi ste bili pristuni gospodine Jovanoviću - umešao se Palma.

Moram još nešto da kažem. Nije bilo žurki. Bile su te devojke i službenice, ali ničeg lascivnog nije bilo. To što su naveli, bilo je isprovocirano. Bio sam ljut, setio se tih stvari... To je bilo ponižavajuće. Ja se javljam da budem svedok gospodinu Palmi - nastavio je Jovanović.

Gosti Verice Bradić o grupi Velje Nevolje! Palma: 'Mislim da će svi da dobiju maksimalnu kaznu!'

Ja mislim da ovakva grupa ne postoji u Evropi. Mislim i da je policija radila profesionalno i potrebno im je bilo dosta vremena da utvrde šta oni rade prilikom tih krivičnih dela. Opozicija je stalno govorila kako se hapse neki sitni korisnici droge i kada je uhapšena ova velika grupa, kažu: "A što nisu pre?", čekajte, što niste vi pre? Nego ste dozvolili da vam ubiju predsednika Vlade. Ova država radi drugačije. Važno je da u Srbiji, polako, svi oni koji se bave kriminalom, da im se zna gde im je mesto. Mislim da će svi da dobiju maksimalnu kaznu, a kako se saznalo za taj podrum, pa sigurno je rekao neko od njih. Ovoliko naoružanje nije imala Vojska Srbije na jednom mestu do 2011. godine - kaže Palma.

Važno je da je aktuelna vlast napravila jedan korak ka rešavanju ovakvih slučajeva. I tu se čuju neki glasovi opozicije zašto nije bilo ranije, međutim, predsednik Vučić i ministar Vulin, ne mogu preko noći da reše ono što se gomilalo godinama. Prema tome, mislim da je napravljen jedan veliki korak - izjavio je Mića Jovanović

Palma
foto: Printscreen Pink Tv

Gledajte upravo na televiziji Pink novo izdanje emisije "HIT TVIT"!

Mića Megatrend
foto: Printscreen

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.